Kumppaneille

Ryhdy Fentenin kumppaniksi

Fentenin kumppaneilla on erinomaiset mahdollisuudet tarttua tilaisuuksiin nopeasti kasvavilla dokumentointi- ja sisällönhallintamarkkinoilla.

Hyödyt

 • Mahdollisuus uuteen liiketoimintaan sekä kasvattaa olemassa olevaa liiketoimintaa ja liikevaihtoa kannattavasti
 • Paikalliset kampanjat ja kannustimet
 • Jatkuva käyttötuki, koulutus- ja asiantuntijapalvelut käytössä
 • Mahdollisuus saada toivottuja ominaisuuksia järjestelmiin

Työkalut

 • 24/7/365 avoinna oleva tilausjärjestelmä
 • Ilmaiset lisenssit omaan ja jälleenmyyntiverkostosi käyttöön (ei jälleenmyyntiin)
 • CRM järjestelmä liidien ja asiakkuuksien hoitamiseen
 • Markkinointimateriaalien käyttöoikeus

Koulutus

 • Erilaiset selainpohjaiset myynti- ja koulutussessiot
 • Järjestelmäkoulutukset kumppaneille
 • Avoin kuukausittainen webinaari kumppaneille

Kumppaneitamme

Citec

Citec tarjoaa monipuolisia teknisiä ratkaisuja ja informaation hallintapalveluita energiateollisuudelle ja muille tekniikkaan perustuville teollisuuden alueille. Citec varmistaa asiakkaidensa menestyksen tehokkuudella, osaamisella ja sitoutumisella. Citec perustettiin vuonna 1984 ja yrityksellä on tänään noin 1300 työntekijää ja vuoden 2013 liikevaihto oli noin 70 milj. EUR. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vaasassa, Suomessa ja toimipisteitä on muualla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa, Venäjällä, Intiassa ja Singaporessa.

Citecin pääkonttori sijaitsee Vaasassa ja muut konttorit löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Oulusta ja Pietarsaaresta. Tällä hetkellä Citecillä on noin 500 työntekijää Suomessa. Suomen konttoreiden ansiosta Citec on lähellä suomalaisia asiakkaitaan ja voi tarjota paikallista projektinhallintaa.

Citec on vahva insinööri- ja tiedonhallintatoimisto globaalin resursoinnin suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys voi hyödyntää muiden Citec -maiden resursseja aina kun se on tehokasta kustannus- tai projektihankkeen näkökulmasta. Yhteistyössä Intian toiminnan kanssa tarjottu globaali resursointi Suomesta on mahdollistanut kustannuskilpailukykyisen ja osaavan henkilöstön teollisiin suunnitteluprojekteihin yli 10 vuoden ajan.

Metedo Oy

Metedo Oy on tuotedokumentoinnin asiantuntijayritys.

Metedo tarjoaa asiakkailleen tuotedokumentoinnin (käyttöohjeet, huolto-ohjeet, kokoonpano-ohjeet, varaosaluettelot jne) kehityspalvelut ja sisällöntuotantopalvelut asiakkaan niin halutessa. Omalla työpanoksellaan ja yhteistyökumppaneidensa avulla Metedo tekee asiakkailleen kaikki dokumentointiin liittyvät työt graafisesta suunnittelusta sisällöntuotantoon ja rakenteisesta dokumentointijärjestelmästä julkaisujen brändäykseen ja lokalisointiin eri medioihin ja jakeluun.

Multiprint

Multiprint on monipuolinen paino-, tulostus- ja digitointialan palveluyritys

Multiprint tarjoaa erittäin laajan valikoiman paino- ja tulostuspalveluita. Multiprintin tarjontaan kuuluvat niin offset- kuin digipainaminen, CAD-kuvat, suurkuvat levyistä kankaisiin, 3D-tulostus, dokumenttien käännökset, asiakasviestinnän sähköiset ratkaisut, logistiikkapalvelut, digitalisointi ja arkistointi. Multiprint tarjoaa painoalan kokonaisratkaisuja helpottamaan ja tehostamaan asiakkaidemme tarpeita ja kehittää painotaloa koko ajan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Käännöstoimisto Multidoc on monikielisen tuoteinformaation asiantuntijaorganisaatio joka tarjoaa niin kattavat kokonaisratkaisut kuin yksittäiset käännöspalvelut.

Multidoc on osa vuonna 1962 perustettua Multiprint Oy:tä.