DoX on helppokäyttöinen, moderni ja täysin selainpohjainen pilvipalveluna toimitettava CMS-järjestelmä teknisen dokumentaation tuottamiseen.

DoX hyödyt

Kun valitset DoXin, saat yhdestä ja samasta aineistosta dokumentit useisiin tarkoituksiin: käyttöohjekirjat, huolto- ja asennusohjeet, koulutus- ja myyntimateriaalit sekä tarjoukset. Pystyt käyttämään tehokkaasti samaa lähdeaineistoa, hallitsemaan tuottavasti isoja tietomassoja ja koostamaan nopeasti erilaisia kokonaisuuksia. Sisällön tyylittely ja jakaminen sujuu vaivattomasti, samoin muutosten päivittäminen kerralla kaikkiin dokumentteihin. Säästät siis aikaa ja vaivaa dokumentoinnin kaikissa vaiheissa.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä

DoX:in käyttöliittymän (WYSIOO – What You See Is One Option) avulla käyttäjät voivat tuottaa rakenteista dokumentointi jopa ilman syvällistä teknistä tietämystä. Dokumenttien rakenne voidaan intuitiivisesti määritellä käyttöliittymästä ja reaaliaikaisen tarkistusominaisuuksien avulla voidaan välttää mahdollisia kirjoitus- tai käännösvirheiltä.

Tehokkaat työnkulut (workflow)

XML-pohjainen sisältörakenne ja DoX:in työnkulut mahdollistavat sisällön jatkokäsittelyn automaattisesti, erittäin taloudellisella, nopealla ja virheettömällä tavalla. Työkulut lyhentävät dokumentointiprosessia ja ne tukevat sisällöntuottajien yhteistyötä. DoX mahdollistaa töiden edistymisen seuraamisen sekä tehtyjen muutosten hallinnan.

Kuvapankki

Dokumenteissa tarvittavat kuvat voit liittää dokumentteihin suoraan DoX:in kuvapankista. Näin samaa kuvaa voidaan käyttää useilla eri sivuilla sekä useissa eri dokumenteissa. Kun kuvat ovat samassa kuvapankissa, on niiden etsiminen helpompaa ja nopeampaa.

Tyylitiedostojen hallinta

Voit hallita dokumenttien tyylitiedostoja helposti ja kätevästi DoX:in tyylieditorista. Eri tyylien avulla voit tehdä samasta dokumentista eri näköisiä dokumentteja eri käyttötarkoituksiin. Tai mikäli yrityksesi graafinen ulkoasu muuttuu, voit päivittää kaikki dokumenttisi tyylitiedostoa muokkaamalla.

Dokumenttien hallinta (DMS)

Voit julkaista DoX:issa luodut dokumentit suoraan Dokumenttienhallinta järjestelmään (DMS) käyttäjien saataville.

Dokumenttien hallintajärjestelmässä voit mm. hallinnoidan dokumentteja käyttöoikeuksin, hyväksyä dokumentteja tai lähettää dokumentteja hyväksyttäväksi työnkierron kautta sekä määritellä dokumenttien voimassaoloaikoja.

Julkaisuruutu

Julkaise dokumentit helposti ja nopeasti: halutulla sisällöllä, halutulla kielellä, halutulla ulkoasulla. Voit vaihtaa myös julkaisuformaattia riippuen käyttökohteesta: paperille, sähköinen tiedosto, tablettiin, julkaisuportaaliin, yrityksen kotisivuille tai  dokumenttien hallntajärjestelmään.

Tuoterakenteen tuonti

Automatisoi dokumenttien tuottamista. DoX:iin voidaan tuoda esimerkiksi PDM/PLM- tai ERP-järjestelmistä tuotteen tuoterakenne. DoX kokoaa rakenteen perusteella manuaalin. Paranna asiakaskokemusta ja toimita laitekohtainen manuaali nopeasti ja varmasti.

Liitteiden hallinta

DoX:ssa voit liittää julkaisuun kolmansien osapuolien dokumentteja ja toimittaa näin asiakkaalle kaiken informaation yhdessä tiedostossa. Dokumenttien hallinta helpottuu ja asiakkaat löytävät etsimänsä informaation helposti yhdestä tiedostosta.